JONNA TIMESGÃ…RD

mat osv

Vänneeeeer. Bloggeeeeen. 

Känns som jag typ står lite stilla just nu, inte mycket händer förutom massa shopping som jag inte alls har råd med eftersom jag och mamma åker till Grekland 26april! Fyfan vad gött. Grekisk mat, grekiska våfflor, grekiska stränder, grekisk öl, fina vänner. Nä det ska bli riktigt skönt att ta en veckas paus mitt i allting innan studenten och ba va. Hurra hurra.

Tänkte visa min förtillfället bästa maträtt x2.

Denna e så enkel och god. Jag använder mig av tortillabröd fast ett som är lite grövre och ''nyttigare'' (mer matkänsla lix), kyckling stekt i faijtakrydda,tomat, fetaost, gurka, babyspenat, paprika och kvarg. Detta skulle jag kunna äta alla dagar i veckan.

Och här e mitt älskade grekiskapitabröd. Fetaost, kyckling och svarta oliver (man kan även ha tomat och lök i om man vill). SÅ JÄVLA PERFEKT!!!!! Äter detta varje dag i skolan. Sandys alltså.<3 Om ni är på Sandys, ät detta, för ni kommer inte ångra er. 

Jag har nu börjat försökt äta mer ''strikt'' för att bli av med mitt sockerberoende. Jag klarar verkligen inte av socker eller cocacola längre, äter/dricker för mycket och hetsar. Så! Istället äter jag massa fric, questbars, läkerol och dricker mycket vatten. Vi får se hur länge jag klarar mig men detta är tredje dagen iallafall. Tillslut hoppas jag att jag klarar mig utan alla bars och läkerol men måste verkligen få äta på något när man är som mest sockersugen. 

Nu ska jag och Ambjörn bygga ett skrivbord vi köpte i helgen, vi var på IKEA och handlade även massa andra saker. Hm, tror jag gillar att spendera pengar : )))

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas