JONNA TIMESGÃ…RD

fredagen

I fredags var ju klassen på Attitudemässan som ägde rum i Kista. Det var ganska kul att spana på b/c-kändisar en hel dag och leta goodiebags. Vi såg även MUS-vårvisning och jag tycker det var lite för mycket fokus på kläder i hela visningen, förutom de som var japansktinspirerade, det var bra. Resten var lite 2much 4 me 2 handle. :P

Här började dagen. Jag och Fella åkte tillsammans i hennes bil dit : ) Ir så e detta kanske 1 bloggares bil vid namn Janni. 

Här ville nog Fella att Sofie skulle ta kort med hennes mobil. -> en såkallad selfie 

Kmr inte ihåg vad hon heter men varför inte memorisera vårat möte : )

Haha älskar att Elin inte ens vet vilka hon tog kort med här. OCH JAG TRÄFFADE ALEXANDRA!! Tänk er vad glad man kan bli av att träffa en tjej med en sån bra röv. Närå, men henne gillar jag verkligen och hon verkar gilla mig med tanke på att hon skrattar åt mig :))

Första modellen var så himla snygg. Vill bara ha henne som min modell till alla mina framtida jobb *dream high or u loose the sky* Ir liknande

Vi var även i Kistagalleria och skulle äta mat. Jättekonstigt att vi hade typ en miljard rätter att välja mellan men jag och Sofie väljer Burger King? Kände mig så himla tråkig då. Vi träffade lite mer fölk, Pernilla Wahlgren och Laila Bagge som Elin tog kort med, Foki som Sofie hade asianpower med. Btw bloggare är så himla tråkiga irl? Man ba kan vi ta kort dom ba OK sen ba :) så var mötet slut? Vrf vill dom inte veta vem jag är eller vad jag gör ''älskar mina bloggare'' nä de tror jag inte på!!!

Nu kommer Ambjörn snart hem med pizza och cocacola :D:D:D:D:D:D:D

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas