JONNA TIMESGÅRD

MIDNIGHT CITY

Älskar introt till Midnight City. Vill bara lyssna lyssna lyssnaaaaa. 

Alla ni som läser från mobilen, sluta. Kolla från datorn så ser ni att det är ett bildcollage och inte en rad med bilder : )))

Jaha, så. Vad gör jag. Försöker skriva en lång uppsats om Kate Moss, pulsar i snö med air force, kör hundraelva set chins, pluggar naturkunskap, pussas lite med Ambjörn, hänger på tumblr och sparar bilder, dricker lite för mycket cocacola men man ska faktiskt få unna sig, fikar med Saga, läser bloggar osvosvosv. 

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Saga ska få lunch så vi kan handla lite mat och senare ha ett prov. Antar att jag slutar efter och ska då läsa igenom naturkunskapen och efter det, gymmaaaa. Vetej om jag ska köra ben eller bröst? Bröst är ju så jävla tråkigt. Men det är tråkigt att vara i svag bröst också. Vill reppa på 40kg i bänken och inte 30.. Tappat så mycket? Och ha 16kg hantlar i hantelpress och inte 12!!!! VADÅ 12? Dipsen har jag också tappat i... Äh de blir ben

SrY

Hänger ju aldrig här. Men 'förbjuder' mig själv från datorn i dessa pluggtider för annars fastnar jag och kollar bloggar i fyra timmar. Om pluggtider! Har så fruktansvärt mycket i skolan, jämfört med en annan skola ingenting alls, men för att vara vår skola, supermycket. Och jag vägrar att få dåliga betyg den här terminjäveln, nu jävlar *drar i växelspaken och har plattan i mattan* :P. 

Till annat ocksådå. Är så grymt sugen på våren/sommaren nu så jag kan använda snygga oversized shorts. Inte för att jag har några. Men snartså!

ÖHHHHH har ni sett denna ryggsäck? Längtar tills den kmr till butika. 

Detta gillar jaaaaag. 

Har varit i Avesta sen i lördags och haft det allmänt bra, kom till Uppsala idag och körde axlar och mage, sen hem för.......plugg. 

Påtal om handla saker inför vår/sommar så har jag varit tagg på tofflor så längeeeeee. Älskar den grejen. Vet ett par på Zara som jag måste köpa, och ett par vita adilettos. 

GODNATT

picz osv

Igår var en sån FANTASTISK DAAAG!!!! På svenskalektionen fick vi gå och låna en bok som vi ska läsa, jag valde 'Modebibeln' sen behövde vi inte vara tillbaka förrens halv11. Så vi satt oss på utesevering och ba njöt. Gissa hur gött? Sen åkte vi till IKEA där vi hade glömt alla mått blabla så vi vände, jag och Saga satt oss på Waynes med varsin icetea och försökte plugga lite, men andra saker kom emellan som relationer och satc. Sen cyklade jag hem, utan vantar? Ohmy det var riktig vårkänsla. Gym och mat med Ambjörn och det var den dagen. 

Bon läsning

Gårdagens:P och finfika. Hurra.

Och idag är jag ledig hela dagen. Ska carpa som fan!!!!!!

B & J

BJ!!!!!!!!! Ir Beyonce och Jayz!!!!

Alla är ifrån Beyonces tumblr. Gud vad jag är kär i dessa.

fredagen

I fredags var ju klassen på Attitudemässan som ägde rum i Kista. Det var ganska kul att spana på b/c-kändisar en hel dag och leta goodiebags. Vi såg även MUS-vårvisning och jag tycker det var lite för mycket fokus på kläder i hela visningen, förutom de som var japansktinspirerade, det var bra. Resten var lite 2much 4 me 2 handle. :P

Här började dagen. Jag och Fella åkte tillsammans i hennes bil dit : ) Ir så e detta kanske 1 bloggares bil vid namn Janni. 

Här ville nog Fella att Sofie skulle ta kort med hennes mobil. -> en såkallad selfie 

Kmr inte ihåg vad hon heter men varför inte memorisera vårat möte : )

Haha älskar att Elin inte ens vet vilka hon tog kort med här. OCH JAG TRÄFFADE ALEXANDRA!! Tänk er vad glad man kan bli av att träffa en tjej med en sån bra röv. Närå, men henne gillar jag verkligen och hon verkar gilla mig med tanke på att hon skrattar åt mig :))

Första modellen var så himla snygg. Vill bara ha henne som min modell till alla mina framtida jobb *dream high or u loose the sky* Ir liknande

Vi var även i Kistagalleria och skulle äta mat. Jättekonstigt att vi hade typ en miljard rätter att välja mellan men jag och Sofie väljer Burger King? Kände mig så himla tråkig då. Vi träffade lite mer fölk, Pernilla Wahlgren och Laila Bagge som Elin tog kort med, Foki som Sofie hade asianpower med. Btw bloggare är så himla tråkiga irl? Man ba kan vi ta kort dom ba OK sen ba :) så var mötet slut? Vrf vill dom inte veta vem jag är eller vad jag gör ''älskar mina bloggare'' nä de tror jag inte på!!!

Nu kommer Ambjörn snart hem med pizza och cocacola :D:D:D:D:D:D:D

rihanna i chanel

Nä. Nu är jag riktigt trött på mitt hår och min utväxt. Måste ta tag i detta, frågan är NU eller innan studenten? Hm..

Igår drack jag skinny bitch på 20årskalas, jag och Saga rockade en onödig utgång som varade i ca 30min. Idag är det en rent utav sugig dag men ''tar hand om'' Ambjörn (som förövrigt har varit vaken sammanlagt 20minuter idag). Nu ska jag tvinga honom att laga tacos som jag har köpt eftersom jag inte kan steke köttfärs. 

mat osv

Vänneeeeer. Bloggeeeeen. 

Känns som jag typ står lite stilla just nu, inte mycket händer förutom massa shopping som jag inte alls har råd med eftersom jag och mamma åker till Grekland 26april! Fyfan vad gött. Grekisk mat, grekiska våfflor, grekiska stränder, grekisk öl, fina vänner. Nä det ska bli riktigt skönt att ta en veckas paus mitt i allting innan studenten och ba va. Hurra hurra.

Tänkte visa min förtillfället bästa maträtt x2.

Denna e så enkel och god. Jag använder mig av tortillabröd fast ett som är lite grövre och ''nyttigare'' (mer matkänsla lix), kyckling stekt i faijtakrydda,tomat, fetaost, gurka, babyspenat, paprika och kvarg. Detta skulle jag kunna äta alla dagar i veckan.

Och här e mitt älskade grekiskapitabröd. Fetaost, kyckling och svarta oliver (man kan även ha tomat och lök i om man vill). SÅ JÄVLA PERFEKT!!!!! Äter detta varje dag i skolan. Sandys alltså.<3 Om ni är på Sandys, ät detta, för ni kommer inte ångra er. 

Jag har nu börjat försökt äta mer ''strikt'' för att bli av med mitt sockerberoende. Jag klarar verkligen inte av socker eller cocacola längre, äter/dricker för mycket och hetsar. Så! Istället äter jag massa fric, questbars, läkerol och dricker mycket vatten. Vi får se hur länge jag klarar mig men detta är tredje dagen iallafall. Tillslut hoppas jag att jag klarar mig utan alla bars och läkerol men måste verkligen få äta på något när man är som mest sockersugen. 

Nu ska jag och Ambjörn bygga ett skrivbord vi köpte i helgen, vi var på IKEA och handlade även massa andra saker. Hm, tror jag gillar att spendera pengar : )))

Upp