JONNA TIMESGÃ…RD

ranDom

Livet då, längesen jag blögga. Nu börjar iallafall alla uppgifter i skolan bli klara och jag tar snart studenten. Så jävla sinnesjukt stöööööört men så jävla sköööönt. Nu börjar livä ju!

Tänkte rocka lite bilder för att se vad som har hänt senast

Jag har ju gått å blivit ''hundägare'' som jag säkert har nämnt tidigare. Frankie är numer mitt allt i denna lilla värld. Älskar denna skapelse mer än vad jag någonsin skulle tro. Haha kolla på honom bara. <3333

Var ju i Grekland och pillade navelludd, pluggade som fan, åt hela tiden, rökte för många ciggaretter, umgicks med mina hjärtan, solade lite, ja ni vet sånt därnt gött. Är så glad att jag och mamma drog en vecka. Fan Grekland är balsam för själen alltså, skulle ju va najs att åka dit en vecka igen i sommar. Men, borde uppleva andra delar av världen tycker man ju.

Frank och Ambjörn. Om en vecka ish så har vi varit tillsammans i 20månader. Fattar verkligen inte hur han står ut med mig, så cred till Ambo. 

Vi hade ju lite klassparty också! Jag blev klassens bergodalbana, de va kul. Frank var förstås med. Klassen<3

Sen har jag jobbat några pass också. Gjort lite vm vilket jag skulle gärna göra fler dagar i veckan. 

Har hängt med mina babes jämt typ. Älskar dessa enormt.

Sen har jag umgåtts mycket med min Vic. Saknar henne varje dag. Kan alla fatta hur tråkigt det är att inte ha sin bästis  samma stad. 

AJA nu ska jag ut i solen. Fast först blire frulle. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas