JONNA TIMESGÃ…RD

SPANIA

Hörrni! Idag reppade jag på 40kg frontsquats, kanske inte värsta mycket för er, men för en otränad mig så var det jävligt härligt. 

Annars då!!!!!!! Taggar för onsdag, väderprognosen säger regn men jag tror fan inte det. Så ofattbart att man ska ta studenten liksom, man har ju gått i skolan sen man var sex år gammal, och nu helt plötsligt ska man inte göra det. Extremt konstigt men samtidigt JÄVULSKT SKÖNT eftersom jag hatar min skola. 

Jag och Vic var ju i Spanien i en vecka. Vi smidde lite planer under en pizza sedan åkte vi två dagar efteråt, så fruktansvärd glad att vi gjorde det. En vecka med min tjej, sol och bad gjorde så jävla mycket med själen min. 

Detta va inte fy skam, på Luthagens! Ett nytt favvoställe.

Stranden och ett träd : )

Häromdagen var jag och kollade på när Ivan gick vänskapsmatch i thaiboxning. Ska nog boxas i sommar. Boxning är fan gött alltså. 

Ivan e människan till vänster

Frankie har börjat blivit förtjust i vattenflaskor/petflaskor/shakers vilket är fett jobbigt för de flesta shakers och vattenflaskor är nu sönderbitna. Här suktar han efter en petflaska jag köpte för 30kr i Spanien. Aldrig i livet att han skulle få den. 

Btw så köpte jag en Lucky Strike limpa för sjutton euro, det är inte ens tre st paket i Sverige. NEJ NU måste jag städa, har en fruktansvärd vidrig lägenhet. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas