JONNA TIMESGÃ…RD

WHAT NOW

Hm. Känns som det är så mycket jag inte hunnit visa er och eftersom jag inte är så bra på att dokumentera kan jag inte göra det heller. Till vår nya koreografi på poledancen har vi låten what now, det är mycket mer spännande och känns mer storslaget än förra årets sosselåt. 

Är så fruktansvärd trött på att alla mina naglar har gått av nerifrån och doktor Ambjörns pappa säger att det tar ca sex månader att växa ut ordentligt igen??? Jag får alltså inte ha vita naglar på sex månader?? Då har väl antagligen min vita crush gått över. SÄÄÄMST. 

Här är min babejacka! I marinblå och liknar Acnes version som jag vill haaaaaaaaa. Kläder alltså.

Lol trodde jag var lite fiffig när jag gjorde bilden på detta vis, ser enbart idiotiskt ut. Nåväl. Saknar detta. Sneakers och kappa, älskade kombo. 

Det är så fruktansvärt mycket man vill ha? Jämt? Hur stillar ni behoven? Ingenting förutom att köpa grejjäveln fungerar för mig. Hörrni blogreaders, plz dela med er av era egna erfarenheter, Vicciz gills inte för hon köper ju bara saker hon inte egentligen inte vill ha. Alla andra, ni är hjärtligt välkomna att dela. <3 

Gnatt

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas