JONNA TIMESGÅRD

hm fredag

Fredag alltså. Sista dagen på praktiken och det känns förjävliga tråkigt. 

Denna vecka har jag jobbat tre pass på Filippa K och har haft resten praktik. Pappa överraskade mig i veckan så fick jag pasta och sen åt vi kinamat. Så jävla gott. Älskar ris!!!!!!!!!!! 

Denna vecka har min träning sugit för jag har inte alls haft tid och jag mår fan sämre av att inte träna. Polepasset gick inte heller nå bra. ://////  Igår tog jag mig iaf tid till gymmet och jag ville bara köra allt?? Det blev framförallt axlar, lite overheadsquats och vader. Så svårt med overhead?? Känns som mina axlar vill vrida sig. Öva öva öva. 

Såhär cool va jag igår på jobbäää

om träning ochså.

Måndaaaaaaag.

BLOGGEN!!! Idag har jag tränat ett pulsmedel (?) pass. Det var faktiskt otroligt roligt!!!! Varför har jag inte gjort detta tidigare? Detta ska jag verkligen börja med. Bra för kordination och öka pulsen för det gör jag ju fan aldrig. Ska försöka gå på något mer dans aktikt pass, sen har vi ju också yoga som jag så gärna vill testa på. Spääääännande.

Vet inte riktigt hur många det är som gymmar som läser min blogg, men jag har lust att dela lite info  - jag är inget proffs direkt så om ni har åsikter om något, säg de. 

För er som vill komma igång att gymma, Ir som har men inte riktigt vet hur, lär er tekniken först. Absolut jätte viktigt. Det är inte alls svårt, antingen frågar ni en ansvarig på erat gym, frågar mig Ir någon, eller tittar på videos på youtube.  Men kom ihåg att vara kritisk till alla videos ni ser, bara för att en person säger en sak, betyder det inte att det behöver vara så. Kolla flera olika för att vara säkra. 

Jag själv ser folk hela tiden på mitt gym som har urdålig teknik och det resulterar ju bara i skador senare. 

SÅÅÅ

Värm alltid upp ordentligt. Spring/gå/crosstrainer/rodd i över fem minuter med högt tempo. Värm upp alla leder och alla muskler (detta tycker jag är viktigt för det är väldigt vanligt med skador pga dålig uppvärmning).  Gör rygglyft, armhävningar - smala, breda, på knogar osvosv, axellyft, fällknivar eller några situps, benböj, gummiband är även bra att använda för uppvärmning!

Sen till nybörjare elr vad man säger. BÖRJA MED LÄTTA VIKTER och se till att tekniken sitter, efter några pass när en känner sig säker, kör tyngre. Försök även att undvika så mycket maskiner som möjligt, fria vikter är bättre. 

Stretch som alla vet är viktigt och är sjukt tråkigt. Bara göra, lyssna på typ titanic musik Ir Drake så kommer man in i harmonisk stämning : ) 

Detta inlägg blev inte riktigt som jag har tänkt mig men aja. Hitta en träningsform som är najs, och gör det bara. T ex poledance för mig har gjort så jag vill prestera i högre tempo på gymmet, stretcha mer och stärka mina handleder för det är mina svagheter för polen. 

Blablablabla. Haha fick typ ångest över att detta inlägg blev så rörigt MEN jag är inte värre än Dessie iaf.

Nedanför ser ni dagens outfit.

VITT

Detta skulle jag kunna bära på studenten. Båda från Acne.

Idag har jag inte tränat som jag skulle. Har övat på fristående till mina gymnaster och kollat på gossip girl. Överväger en dusch osv.

Förresten! Det var en Adam som frågade hur många gånger jag tränar i veckan, (har jag för mig) jag gymmar fem dagar och tränar poledance en dag : )  så sammanlagt sex, men det kan variera beroende på hur slö jag är. 

MONKI

Jag blir så fruktansvärt känslomässig under min menstid. Humörsvängningar. Konstant. Gråter. Gråter för att Cece dör i gossipgirl? Vet ju egentligen varför jag blir ledsen då men ÄNDÅ. Aldrig varit sånhär förut. 

SÅ EFTERSOM JAG HAR HAFT DAMP SENASTE DAGARNA gick jag ner på stan för att gå in på monki. Älskade monki. Ville egentligen shoppa mer men hittade inte så mycket. 

Ett ipadfodral?? Har inte ens en ipad. Men tänkte att man kan ha andra grejer i den, plus den kostade bara 40kr. En stor svart tshirt klänning och en grå kjol. 

Och en plånka! Så himla go är den. Liten och allt fick precis plats. 

Här är lilla jag, sitter ned för cocacola och daimtårta. Filosoferar osv.

MEN nu äre så att världens bästa Sofie har kommit tillbaka från LONDON så nu blire ÖL. Ir cocacola. Vi får se. 

:/

HÖRRNIIIIII.

Jag har så tråkigt. För det mesta. Vill jobba lära mig saker träffa människor styla vara kreativ klä mig näääjs bli ordentligt jävla blond vitblond gå på middagar planera modevisningar skapa editorials.

Har så mycket inspiration!!!!!!!!!! TROR INTE NI FÖRSTÅR.  Förresten, alltså. Jag har typ hundra kjolar, men jag kan inte ha någon av dem längre för min rumpa är för stor så alla blir kortare bak och längre fram - man skymptar rumpan. Så sad egentligen. Jag har asmånga fina magtröjor från AA som jag inte kan använda heller. Vill någon ha?? Hojta. Vill ju att någon fin person ska använda mina grejs, inte ge bort till myrornas. 

IALLAFALL. Jag klickade in mig på min skolas facebooksida (LOL??) och hittade massa roliga bilder. 

Ser så retard ut? Här jobbade vi iallafall inför en liten modevisning och jag tejpar upp någon bild på våran inspirationsboard *leker viktig*.

Okej. Bilderna som jag skulla lägga upp VILL INTE LÄGGAS UPP. Laggar å håller på. 

Hejdå.

WHAT NOW

Hm. Känns som det är så mycket jag inte hunnit visa er och eftersom jag inte är så bra på att dokumentera kan jag inte göra det heller. Till vår nya koreografi på poledancen har vi låten what now, det är mycket mer spännande och känns mer storslaget än förra årets sosselåt. 

Är så fruktansvärd trött på att alla mina naglar har gått av nerifrån och doktor Ambjörns pappa säger att det tar ca sex månader att växa ut ordentligt igen??? Jag får alltså inte ha vita naglar på sex månader?? Då har väl antagligen min vita crush gått över. SÄÄÄMST. 

Här är min babejacka! I marinblå och liknar Acnes version som jag vill haaaaaaaaa. Kläder alltså.

Lol trodde jag var lite fiffig när jag gjorde bilden på detta vis, ser enbart idiotiskt ut. Nåväl. Saknar detta. Sneakers och kappa, älskade kombo. 

Det är så fruktansvärt mycket man vill ha? Jämt? Hur stillar ni behoven? Ingenting förutom att köpa grejjäveln fungerar för mig. Hörrni blogreaders, plz dela med er av era egna erfarenheter, Vicciz gills inte för hon köper ju bara saker hon inte egentligen inte vill ha. Alla andra, ni är hjärtligt välkomna att dela. <3 

Gnatt

C & A

Idag har jag skjorta från Cos och jeans från Acne. Nu ska jag till FilippaK för ett 6h pass. 

KVÄLL

Mina kära! 

Min datorladdare gick sönder så har levt utan min mac i flera veckor därav ingen blogging. MEN NUSÅ har jag en ny och det är bääääst.

Såå, min jul va kul och mitt nyår va ändå najs för drack champagne med norens, middag hos ramsells. Resten va väl OK :P

Har varit i Avesta hela jullovet och vilat upp mig med bästa vänner, bubbelbad, familj, gossip girl och mycket cocacola. Har kommit in i en gossipgirl period, dessa perioder med serier är fan jobbiga. Man kan inte göra någonting annat och skjuter upp allt i sista sekund bara för att kolla så mycket som möjligt. 

Har köpt godis från hemmakväll, så nu ska jag tvinga Ambjörn att kolla på film med mig och äta godis. 

Upp