JONNA TIMESGÃ…RD

20.18

Inspoinspoinspoinspoooo. 

Varit i Dalarna och hämtat ''kraft''. Tränat crossfitinspirerat pass med Jossan, myst med pappa, ätit vaniljsemla<3, gått promenad med Emma osvosv. 

MEN nu är jag i Uppsala igen och igår tränade jag pole som gick jävligt bra. Lärde mig scorpion så det va kul. Endast en grej i koreografin som jag inte kan men tror den blir enkel att lära sig : ) Efter polepasset körde jag ett cirkelfys pass ungefär, fastän jag körde mer teknikträning och tyngre övningar. KULKUL. 

Imorse ringde Saga och var allmänt trött på livet - jag med - så vi försökte komma på saker att göra. Alltså visst i Avesta kan en inte göra någonting, MEN DET KAN EN JU INTE I UPPSALA HELLER?!!! Vi bestämde oss iallafall för brunch - 

Scones, vindruvor, banan, äpplen, kiwi, fil och dinkelflingor, Brämhults juice, och apelsin. ALLTSÅ MUMSANS. 

Sen kollade vi på lite videos, (dvs Beyonce) chillade lite och gick ner på stan. Så jävla tråkigt att man inte gymmar på samma gym som någon, ibland e det tråkigt att gymma ensam faktiskt. 

Jag körde iallafall ett axelpass och lite mage, det gick bra och fick heltok pump i axlarna. Såhär cool e jag när jag posar. :P

ÅÅHHHHHH vill ha ett par Adidas superstar. Funderar på att beställa ett par nu. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas