JONNA TIMESGÅRD

jA

Jag och Vicciz hade en sån jävla bra långdag i min soffa. Vi kollade på KillBill, åt nr12 och nr6 med nudlar, rökte massa ciggaretter, lekte med Frankie och kollade på Pulp Fiction. 

 

Varför kollar man så ofta på filmer som är helt värdelösa? Måste slutasluta göra det. Vill egentligen bara kolla på Tarantinos filmer som är de enda värda filmerna att lägga ner 3h på. Nej. Bättre ska de bli. (Skräck är dock ett frikort)

 

Fan, älskar ändå Avesta på ett sätt. Allt går så fort här, ingen jävla väntetid någonstans och det tar max 20min för ens bästa vän att komma till mitt hus. Frankie kan leka med en tennisboll medans jag solar och äter jordgubbar, t ex. 

Fast, skulle aldrig kunna leva ett liv i Avesta som jag gjorde förut. Nej det går så jääävla fet bort. Inte för att Uppsala är värsta, men det är alltid rörelse och det finns Weekday, haha.

 

Nu rockar vi lite London bilder vettja. Här ovanför min kära Kate på ett galleri vi besökte. 

Lekte fotomodeller ganska ofta, men det får man göra om man är i London. Här e vi på 'HarryPotter bron' typ, den är iallafall med i HP.

Aja, nu måste jag gå ut med Frankie. 

och sånt

Jahapp. Bloggar ju så jävla dåligt men har fullt upp, eller borde ha. Har så jävla mycket i skolan att jag bara vill grina. Idag vaknade jag med feber, täppt näsa och halsont men åkte ändå till skolan för att skriva nationella. Satt och kollade ner i pappret, efter 90 minuter gav jag upp och köpte bj och cyklade hem. Jävla skit. Sen blir jag irriterad på mig själv för att jag gnäller över plugg, jag har knappt någon tid kvar i skolan och här sitter jag och wainar. VARFÖR DÅ??? Det är ju bara att göra skiten sen är man fucking klar. Så nu ska jag göra ett schema hur jag ska lägga upp allting och bara GÖRA. Om 16 dagar åker jag till grekland iallafall och igår kom jag hem från London. Nä, nu gäller det att vara effektiv. 

Btw hittad studentklänning för 250kr på &otherstories, så jävla värt. Ser ut som en stor collagetröja, fan vad mys jag kmr ha det. 

Aja, picz kmr senare. Nu gäller det att vara effektiv. Effektiv. Effektiv. Effeeeeeektiv. 

Upp