JONNA TIMESGÅRD

.

bästa inspon om allt känns värdelöst och tråkigt. då kan man kolla på Ivania och allt blir fan bra igen. 

Idag läste jag i decembernumret av ELLE att ''Agnes Carlsson är Sveriges version av Beyonce''. Blev på riktigt irriterad och rökte en cigg och funderade på HUR man kan skriva så? Finns ju ingenting att gå på!!!! BLÄ

picZ

Tjena. Tjena.

Helgen har gått och jag har haft en asbra helg. Träffat lite klubbengirlz, shoppat lite på ikea, kollat på kaniner på Djurmagasinet, firat pappas 50årsdag med värsta partyt LoL. OCH träffat Vicciz efter typ en månad. 

Detta ska jag äta idag.<33 ALLTSÅ MUMS

här e jag och en av mina niner

Här e jag och dagens outfit. Mina fina nintröja. Har egentligen en kanin i handen men ljuset bedrar lite så den syns inte. 

Nu ska jag och Ambjörn äta god mat och kolla på Sleepy Hollow FÖR AVSNITT 8 HAR KOMMIT UT. Untz

23.10

Måndag är egentligen veckans jävla sämsta dag jävel. MEN! Idag va den faktiskt helt ok förutom mitt pms. Fick nämligen praktikplats hos Filippa K. Kommer vara där i sex veckor mellan 10-16, hoppas att alla kommer och hälsar på och handlar av mig. 

Annars så är det så sjukt mycket plugg i skolan, förstår inte hur lärarna har tänkt egentligen. Untz untz helt enkelt. Är bara så jävla glad över att jag kommer få slippa vara i skolan i hela nio veckor!!!! NIO VECKOR. Ser ni detta classmates? Åh. 

Saknar värmen och doppa fötterna i havet och vara blekast trots tre veckor utomlands. Snälla Ambjörn, ge mig en utomlandsresa i julklapp. Plz. Sen kommer förmodligen våra bästa vänner från Grekland till Sverige under påsklovet!!!! HÅLLER ALLA TUMMAR. Nu måste jag forsätta plugga. Adjö.

11.41

Försöker öppna ett pages dokument och skriva av allt i från entrepernörskaps lektionerna. Det går inte? Bokstavligt omöjligt. Så jag kanske äter en bulle till och målar naglarna i mitt nya favorit lack från Dior - beige safari. 

Fredag och lördag var bra dagar. Jag tränade ett superbra axelpass för att senare åka ut till skogen och äta supermycket pasta med sås, kolla på fotbollsmatchen och sova tillsammans med Ambjörn i hans barndomshus. Gick på promenad i skogen på lördagen, kände att detta hus borde vi åka till oftare. Fikade med goaste människorna från Åkersberga som jag håller hårt om hjärtat fast man inte umgås så ofta, barndomsmänniskor. Senare gick jag och Sofie på bio (saknade Saga givetvis) vi såg Don Jon som jag faktiskt trodde jag skulle gilla. Den va tråkig och dålig efter halva filmen. Nä, se den inte. Men en jävligt bra lördag, solen skiner denna söndag. Hurra!

ReAl dEaL loVe <3

ny

Har nu skaffat en ny blogg för jag vill ha piczen i större storlek och i mitten av bloggen samt ha en mer *cLeAn* blogg. Är så sjukt dålig på design på blogg.se såååå.. välkomna. 

Upp