JONNA TIMESGÃ…RD

.

Det verkar som att ni hängt med till denna blogg. Kulkul.

Har bara en frååååååga. Syns texten bra för er? Blir mina E:n till L:n? Detta händer när jag kollar från Ambjörns pc dator och texten går typ inte att läsa. Men med min Macbook går det galant. Tell me ;D

Iaf. Jag har nu varit på FilippaK i två dagar och trivs med min breda hand i min feta handske. Idag kom det in en kund och tyckte att vi inte var så ''smarta'' och ''borde med en gång plocka bort'' angorakoftorna vi har på borden. Förklarade för henne att FilippaKs leverantörer har varit på plats och undersökt ställena i Kina och ingen tortyr genomförs där inte. Fick då till svar att ''H&M har gjort samma sak och dom skäms nu och blablablabla''. Detta irriterar mig. För det första. H&M och FilippaK ÄR INTE SAMMA MÄRKE. Varför tror ni att FilippaKs kläder e så dyra för? OCH FÖR DET ANDRA. Varför är det okej att köpa kyckling inne på Ica isf? Vet ni hur mycket dom djuren torteras eller?? Vissa människor alltså. Sen hatar jag också att man torterar kaniner för kaniner e mina absolut favoritdjur. 

Annat kul som hänt! Har sminkat och fixat Jennys hår inför FilippaKs gala som är ikväll. Inte tränat på 5 dagar, och det gör mig ingenting (?!). Skrivit in mig på pole2 som börjar i januari.

Om ni förresten vill äta lika god frukost som mig - varsegoda

Detta behövs.

Blanda mjölk och två ägg. Man kan ha hur lite eller hur mycket mjölk man vill. Jag brukar ha 2 matskedar men råkade ha 1dl istället. Var ändå fewt gott. Mer svårstekt bara.

Jag adderade babyspenat och använde inte skinkan. SmakLig måltid.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas